Η εταιρία

Η Δομική Κασιώτης με εμπειρία άνω των 20 ετών σε ανακαινίσεις αλλά και στην κατασκευή κατοικιών - γραφείων μπορεί να σας εγγυηθεί για τα καλύτερα αποτελέσματα με υπευθυνότητα και συνέπεια

Ιδέες

Σας δίνουμε τις καλύτερες και εξυπνότερες ιδέες ώστε να αξιοποιήσετε καλύτερα τους χώρους σας. Οπως επίσης τρόπους για οικονομικότερες λύσεις σύμφωνα πάντα με το δικό σας γούστο

Σχέση εμπιστοσύνης

Οι συμφωνίες μας, τα λόγια μας είναι και τα συμβόλαια μας. Δεσμευόμαστε να τηρήσουμε σε κάθε φάση της κατασκευής/ανακαίνισης τους χρόνους καθώς επίσης και τα υλικά που έχουμε συμφωνήσει.

Τιμή & Ποιότητα

Σε μας θα βρείτε την καλύτερη σχέση τιμής με ποιότητας. Εδώ τα χρήματα σας έχουν αξία και η επένδυση σας είναι σε καλά "χέρια"

Σε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες σε όλη την Αττική και κατόπιν συνεννοήσεως και σε περιοχές εκτός Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε περισσότερες λεπτομέρειες

Κι όμως γίνεται!

Η κατασκευή μίας νέας κατοικίας ή ενός γραφείου είναι μία σπουδαία υπόθεση για τον καθένα αλλά και μία επένδυση όταν προκειται για επιχείρηση ή επαγγελματία.

Πέρα από το αρχιτεκτονικό σχέδιο και την γενικότερη μελέτη, οι επαγγελματίες που θα αναλάβουν την υλοποίηση και την κατασκευή του έργου, θα πρέπει να έχουν την εμπειρία, την γνώση και το μεράκι, να δώσουν στον πελάτη το καλύτερο αποτέλεσμα με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η "Δομική Κασιώτης" είναι στον χώρο περισσότερο από 20 χρόνια με κατασκευές και έργα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας. Από μία επιδιόρθωση ενός μπάνιου μέχρι την κατασκευή ολόκληρης κατοικιάς ή ολικής ανακαίνισης. Αναλαμβάνουμε κάθε λογής εργασία. Χτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρικά, υδραυλικά, θερμομονώσεις, πατώματα, βαψίματα κοκ.

  • Σε όλη την Αττική και όχι μόνο.
  • Οικονομικές λύσεις και ευκολίες πληρωμής
  • Προτάσεις για καλύτερες κατασκευές
  • Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.
  • Πάντα με τα καλύτερα δομικά υλικά και χρώματα.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΕΠΙΣΤΟΣΥΝΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Δεσμευόμαστε ότι όλοι οι τεχνίτες θα δουλέψουν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να σας παραδώσουν το χτίσμα ή τον επαγγελματικό σας χώρο έτσι όπως τον είχατε σχεδιάσει και έτσι όπως είχαμε συμφωνήσει, τηρώντας τους χρόνους. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου η καθυστέρηση δεν ωφείλεται σε εμάς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και πάλι γιατί η λέξη υπευθυνότητα είναι συνώνυμη με την εταιρία "Δομική Κασιώτης"